Hollóházi Porcelánmanufaktúra Kft.

A Hollóházi Porcelánmanufaktúra Kft. az üzletében forgalmazott termékekre 10% kedvezményt biztosít  az MKK tagok részére.

A 10%-os kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze.

A kedvezményre jogosultságot a kedvezményezett munkáltatói igazolással igazolhatja.

A kedvezmények igénybevételére az MKK tagok és családtagjai jogosultak.

 

Városmajori Szabadtéri Színpad

Tájékoztatjuk a kedves Tisztviselőket a Városmajori Szabadtéri Színpad júliusi kedvezményes programajánlójáról.

Jegyvásárlás menete: online a NAPLEMENTE30 kuponkóddal, a jegyvásárlás-gombra kattintva, a jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód mezőbe szükséges beírni a megadott kódot, így tudja érvényesíteni a 30% kedvezményét.

A kedvezmény csak az ajánlatban szereplő előadásokra érvényesíthető 2024. július 31-ig.

 

Területi elnökök munkaértekezlete

Az idei évben második alkalommal, 2024. május 29. napján került sor a területi elnökök munkaértekezletének megtartására, valamennyi területi elnök jelenléti részvételével. 

A területi közgyűléseket érintő rendezvények kapcsán felmerült szakmai érvek-ellenérvek ütköztetésén túl a vezetők műhelymunka keretében vitatták meg a támogatás felhasználásának sarokpontjait és az egységes jogalkalmazás érdekében a további munka irányvonalát.

Ezen túlmenően a jelen lévők információt cseréltek a hatályos jogszabályok egységes gyakorlati alkalmazásának indokoltságáról, illetve az együttműködés további területeit is körvonalazták. 

 

 

 

 

Hunguest Hotels Zrt.

Hunguest Hotels Zrt.

A Hunguest Hotels Zrt. Magyarországon bejegyzett gazdasági társaság, amely az ország egész területére kiterjedően szálláshely-, vendéglátó- és rendezvényszolgáltatásokat nyújt vendégei részére. A programban résztvevő MKK tagok részére kedvezményesen biztosítja szolgáltatását:

 • 15% kedvezményt biztosít szállásfoglalásból
 • Félpanziós csomagajánlaton (legjobb ár csomag) kívüli egyéb catering (étel, ital) fogyasztásából 10% kedvezményt biztosít

A szállásfoglaló alkalmanként maximum 2 darab szobát tud kedvezményesen igénybe venni. A foglalás 50% előlegfizetéssel válik érvényessé. A kedvezményes szobaárak ünnepnapokon és iskolai szünetekben nem érvényesek.

A kedvezményre jogosultságot a kedvezményezett munkáltatói igazolással igazolhatja.

A kedvezmények igénybevételére az MKK tagsága és saját alkalmazottai jogosultak.

 

Záhonyi Járási Hivatala épületének ünnepélyes átadása

2024. május 21-én került sor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Vármegyei Kormányhivatal Záhonyi Járási Hivatala épületének ünnepélyes átadására, melyre karunk is meghívást kapott. Az épület, ami korábban MÁV rendelőintézetként működött, a felújítást követően a járási hivatal szervezeti egységeinek ügyfélbarát közigazgatási szolgáltatás teljesítését tesz lehetővé úgy, hogy a kormánytisztviselőknek biztosítja komfortos munkavégzés lehetőségét.

A megnyitó ünnepséget a vármegye vezetésén kívül Navracsics Tibor közigazgatási - és területfejlesztési miniszter is megtisztelte jelenlétével.

A Kar nevében az ott dolgozó tisztviselőknek eredményes közszolgálati munkát kívánunk!

Nemzeti Összetartozás Napja

Pályázati kiírás

Pályázati kiírás: „A mesterséges intelligencia közigazgatási felhasználási lehetőségei” - mininovella

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) Országos Elnöksége a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény felhatalmazása alapján az 5/2024. (V.7.) MKK O.Eln. határozatában foglaltak szerint, igazodva a jelenkor technikai fejlettségéhez, „A mesterséges intelligencia közigazgatási felhasználási lehetőségei” címmel mininovella-író pályázatot hirdet.

A pályázat benyújtására jogosult

Pályázatot nyújthat be az MKK kormánytisztviselő és tisztviselői státuszú foglalkoztatott tagja.

A pályamunka részletei

A pályamunka témája a hivatali, közszolgálati munka, a tisztviselők által végzett hivatali tevékenység bemutatása a mesterséges intelligencia közigazgatási felhasználási lehetőségei tükrében. A pályamű műfaja mininovella, amely lehet humoros vagy komoly hangvételű is.

A pályázatra kizárólag olyan magyar nyelvű mininovella nyújtható be, amely még nem jelent meg sem nyomtatásban, sem blogon, nem mutatták be színpadon, nem nyert díjat korábbi pályázatokon, illetve előadási vagy közlési jogával más személy vagy szervezet nem rendelkezik. Egy szerző csak egy művel indulhat.

Terjedelme: maximum 3 A/4-es oldal

Betűtípusa: Times New Roman

Betűméret: 12-es

Sorköz: 1,5

A pályamű és annak címe nem sértheti a kormánytisztviselőkre irányadó szakmai, jogi, etikai, adatvédelmi szabályokat.

A pályázat benyújtása

A pályaműveket elektronikusan kell küldeni.

Elektronikusan: az mkk@ktm.gov.hu e-mail címre kérjük megküldeni, az e-mail tárgyában szerepeltetve a pályázat címét.

A megküldött alkotáshoz kérjük mellékelni

 1. a pályázó MKK tag(ok) nevét, lakcímét, munkahelyét, e-mail címét és telefonszámát,
 2. a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályaművet kizárólag ő alkotta (szkennelt dokumentumként),
 3. a pályázó által kitöltött és aláírt nyilatkozatot az adatainak nyilvántartásához való hozzájárulásról a pályázati eljárással összefüggésben (szkennelt dokumentumként),
 4. a pályázó által kitöltött és aláírt felhasználási szerződést (szkennelt dokumentumként).

A nyilatkozatokat (2.,3.) és a felhasználási szerződést (4.) eredetben az MKK postacímére (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. Cép. VI.em.) is meg kell küldeni.

Az MKK minden pályázóval a megalkotott pályaműre vonatkozóan felhasználási szerződést köt, amelyben a pályázó a pályamű felhasználási jogát az MKK-ra ruházza. A szerződés megkötésével hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművet az MKK ellenszolgáltatás nélkül megjelentetheti honlapján, kiadványaiban, és a továbbiakban – részben vagy egészben – is felhasználhatja. A felhasználói szerződéssel kapcsolatos további ügymenettel összefüggésben a pályázati határidő lezárását követően kapnak a pályázók tájékoztatást.

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti.

A pályázat beérkezési határideje

2024. augusztus 31.

A pályázat elbírálása

A díjazott pályaművek kiválasztásáról, a díjak odaítéléséről az MKK Országos Elnöksége dönt.

A pályázat díjazása

 1. díj:               50.000 Ft értékű utalvány
 2. díj:               40.000 Ft értékű utalvány
 3. díj:               30.000 Ft értékű utalvány

A pályázat elbírálási határideje

2024. szeptember 30.

A pályázat kapcsán a díjátadó rendezvény várható időpontja

2024. november/december

A díjazottak a megadott elérhetőségeiken kapnak tájékoztatást, nevüket az MKK honlapján is megjelenítjük, a pályázatokat az MKK honlapján és közösségi oldalán közzétesszük. A díjnyertes alkotások az MKK kiadványában is megjelentetésre kerülhetnek.

További fontos tudnivalók

Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formában, a megadott határidőig történő beküldése. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat feltételeinek megváltoztatására. Az esetleges változásokról a honlapján értesíti a pályázókat.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban további információ kérhető az MKK Országos Iroda munkatársaitól az mkk@ktm.gov.hu e-mail címen, valamint a 06-1-896-78-42 telefonszámon.

Minden érdeklődőnek eredményes alkotómunkát kívánunk!

Budapest, 2024. május 23.

Pályázati kiírás

„Szüleim munkában”- gyermekrajz

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) Országos Elnöksége a kormányzati igazgatásról szóló 2018. évi CXXV. törvény felhatalmazása alapján az 5/2024. (V.7.) MKK O.Eln. határozatában foglaltak szerint „Szüleim munkában” címmel rajzpályázatot hirdet a kormánytisztviselők és tisztviselői státuszú foglalkoztatottak gyermekeinek.

A pályázat benyújtására jogosult

Pályázatot nyújthat be a 3-14 éves korú gyermeke(i) nevében, aki az MKK tagja. A pályázatot benyújtó lehet a gyermek törvényes képviselője, örökbefogadó vagy nevelőszülője. Olyan gyermek készíthet pályázatot, aki a 3. életévét már betöltötte, de a 15. életévét még nem.

A pályamunka részletei

A pályázati kiírás az alábbi három korcsoportra vonatkozik:

 • 3-6 évesek
 • 7-10 évesek
 • 11-14 évesek

A pályamunka témája a gyermekek látásmódjának bemutatása: hogyan látják a közigazgatásban kormánytisztviselőként vagy tisztviselői státuszú foglalkoztatottként dolgozó szülőjük feladatát, mindennapi tevékenységét, munkájuk eredményét. Az elkészített pályamű: rajz, amely lehet humoros vagy komoly hangvételű is.

A pályázatra kizárólag olyan gyermekrajz nyújtható be, amely még nem jelent meg sem nyomtatásban, sem blogon, nem nyert díjat korábbi pályázatokon, illetve közlési jogával más személy vagy szervezet nem rendelkezik. Egy szerző csak egy művel indulhat.

A pályamű, annak tartalma, címe nem sértheti a kormánytisztviselőkre irányadó szakmai, jogi, etikai, adatvédelmi szabályokat.

A pályamű terjedelme: maximum egy A/3 vagy  A/4-es oldal

Technikája: tetszőleges szabadkézi technika (ceruza, zsírkréta, pasztellkréta, vízfesték, tempera, filctoll, stb.) A4 vagy A3 méretű papírra készített kétdimenziós (nem térbeli) alkotást várunk.

A pályaművek hátoldalára kérjük, hogy olvashatóan írják rá a gyermek nevét, életkorát, a szülő nevét és munkahelyének címét.

A pályázat benyújtása

A pályaműveket elektronikusan és postai úton is szükséges megküldeni.

Elektronikusan: az mkk@ktm.gov.hu e-mail címre kérjük megküldeni, az e-mail tárgyában szerepeltetve a pályázat címét.

Postai úton: a 1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. C. épület. VI. emelet címre kérjük megküldeni, továbbá a borítékon a pályázat címét fel kell tüntetni.

Az elektronikus úton megküldött pályaműhöz kérjük mellékelni

 1. a gyermek nevét és korát, továbbá az MKK tag szülő(k) nevét, lakcímét, munkahelyét, e-mail címét és telefonszámát,
 2. a pályázó helyett nyilatkozó szülő nyilatkozatát arról, hogy a pályázó törvényes képviselője, örökbefogadó vagy nevelőszülője, illetőleg arról, hogy a gyermek koránál fogva a pályázaton jogosult részt venni. Emellett nyilatkoznia szükséges arról, hogy a pályaművet kizárólag a gyermeke alkotta (szkennelt dokumentumként),
 3. a pályázó helyett nyilatkozó szülő nyilatkozatát az alkotó, valamint a szülő adatainak nyilvántartásához való hozzájárulásról a pályázati eljárással összefüggésben (szkennelt dokumentumként),
 4. a pályázó nevében kitöltött és aláírt felhasználási szerződést szkennelve.

A nyilatkozatokat (2. és 3.) és a felhasználási szerződést (4.) eredetben az MKK postacímére is meg kell küldeni.

Az MKK minden megalkotott pályaműre vonatkozóan felhasználási szerződést köt, amelyben a pályázó a pályamű felhasználási jogát az MKK-ra ruházza. A szerződés megkötésével hozzájárul ahhoz, hogy a pályaművet az MKK ellenszolgáltatás nélkül megjelentetheti honlapján, kiadványaiban, és a továbbiakban – részben vagy egészben – is felhasználhatja. A felhasználói szerződéssel kapcsolatos további ügymenettel összefüggésben a pályázati határidő lezárását követően kapnak a pályázók tájékoztatást.

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti.

A pályázat beérkezési határideje

2024. augusztus 31.

A pályázat elbírálása

A díjazott pályaművek kiválasztásáról, a díjak odaítéléséről az MKK Országos Elnöksége dönt.

A pályázat díjazása mind a három kategóriában

 1. díj:                  legalább 20.000 Ft értékű utalvány/ajándékcsomag
 2. díj:                  legalább 15.000 Ft értékű utalvány/ajándékcsomag
 3. díj:                  legalább 10.000 Ft értékű utalvány/ajándékcsomag

A pályázat elbírálási határideje

2024. szeptember 30.

A pályázat kapcsán a díjátadó rendezvény várható időpontja

2024. november/december

A díjazottak a megadott elérhetőségeiken kapnak tájékoztatást, nevüket az MKK honlapján is megjelenítjük, a pályázatokat az MKK honlapján és közösségi oldalán közzétesszük. A díjnyertes alkotások az MKK kiadványában is megjelentetésre kerülhetnek.

További fontos tudnivalók

A három életkori kategóriában meghirdetett pályázaton minden gyermek csak egy pályaművel indulhat. Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formában, a megadott határidőig történő beküldése. A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat feltételeinek megváltoztatására. Az esetleges változásokról a honlapján értesíti a pályázókat.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban további információ kérhető az MKK Országos Iroda munkatársaitól az mkk@ktm.gov.hu e-mail címen, valamint a 06-1-896-7842 telefonszámon.

Minden érdeklődőnek eredményes alkotómunkát kívánunk!

Budapest, 2024. május 23.

Városmajori Szabadtéri Színpad

Tájékoztatjuk a kedves Tisztviselőket a Városmajori Szabadtéri Színpad kedvezményes jegyvásárlási lehetőségeiről.

Jegyvásárlás menete: online a GRIBEDLI30 kuponkóddal, a jegyvásárlás-gombra kattintva, a  jegyek kosárba helyezését követően a Kuponkód mezőbe szükséges beírni a megadott kódot, így tudja érvényesíteni a 30% kedvezményét.

A kedvezmény csak az ajánlatban szereplő előadásokra érvényesíthető 2024. június 30-ig!

Programok:

Babaház (Nóra)

2024. június 11. 19:00 - Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc Quartet & Sena

2024. június 14. 20:00 - Városmajori Szabadtéri Színpad

Carmen+

2024. június 15. 20:00 - Városmajori Szabadtéri Színpad

Kaláka: Az elveszett követ

2024. június 23. 10:30 - Városmajori Szabadtéri Színpad

Gubik Petra: Mi van a zsebemben

2024. június 23. 20:00- Városmajori Szabadtéri Színpad

Dr. Csernus Imre: Egy életed van

2024. június 05. 20:00- Városmajori Szabadtéri Színpad

Ments meg, szerelem!

2024. június 26. 19:00 - Városmajori Szabadtéri Színpad

 

További programokról itt tájékozódhat. 

 

Országos Iroda

 

Oldalak

Subscribe to Magyar Kormánytisztviselői Kar - Információs Portál RSS