OTP Bank

Az OTP Bank az MKK tagjai részére egyedi, dedikált kedvezménycsomagot biztosít, mely kiterjed a banki termékek közül a fizetési számla, a lakás és jelzáloghitel, a személyi kölcsön és az egyes cafetéria elemek díjaira és költségeire.

A kedvezményekkel az OTP bankban már régóta számlát vezető (régi ügyfél) és a kedvezménycsomag előnyeit felismerő számlát most nyitó (új ügyfél) egyaránt élhet.

A banki termékek igénybevételét és a kedvezmények érvényesítését az OTP Pénzügyi Pont tanácsadói személyes találkozó keretében biztosítják.

A banki termékekről részletes ismertetést, a banki igényekre szóló legteljesebb termékajánlatra két módon biztosítanak lehetőséget:

  1. Egyéni találkozó keretében: a csatolt tájékoztatóban szereplő e-mail címen a gmp@otpbank.hu jelentkezik az MKK tag, tanácsadóink 48 órán belül felveszik a kapcsolatot az érdeklődő MKK taggal és személyes találkozó keretében a banki termékek és kedvezmények érvényesítését elvégzik
  2. Csoportos találkozó keretében: a helyi MKK képviselő megszervezi az MKK közötti termékismertetés, fogadóórák, egyéni találkozások lehetőségét.

A kedvezményes banki termékek természetesen az országos bankfiók hálózaton keresztül is elérhetőek, de a pandémia helyzetre való tekintettel, az egyéni kapcsolatfelvétel és egyedi ügyintézés lehetőségét felkínálja az MKK tagok számára az OTP Bank.

Részletes tájékoztatást a Gondoskodó Munka Programról itt található.

Az MKK tagoknak szóló ajánlat meg itt található.