Ormosszén Szénkitermelő és Kereskedelmi Zrt.

Az Ormosszén Szénkitermelő és Kereskedelmi Zrt. és a Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) között létrejött együttműködési megállapodás értelmében 2023. június 26-tól egészen 2023. december 31-ig az Ormosszén Zrt. az általa forgalmazott lakossági szén mindenkori bruttó árából 20%-os kedvezményt biztosít az MKK tagsága:

  • a kormánytisztviselők,
  • a NAV tisztviselői státuszú foglalkoztatottai részére.

A kedvezmény személyenként legfeljebb 10 tonna mennyiségre érvényes, a kedvezmény több részletben történő vásárlás esetén is igénybe vehető.

Raklapos szén vásárlása esetén a https://hazaiszen.hu/ oldalon lehet megrendelni a kívánt mennyiséget, a kedvezmény érvényesítéséhez pedig a rendeles@hazaiszen.hu oldalra szükséges megküldeni a kedvezményre jogosító, az MKK által erre a célra kiállítandó tagsági igazolást.

Ömlesztett szén vásárlása az Ormosszén Zrt. felsőnyárádi telephelyén lehetséges, ahol ugyancsak szükséges bemutatni a kedvezményre jogosító, az MKK által erre a célra kiállítandó tagsági igazolást, valamint fényképes, személyes azonosításra alkalmas igazolványt.

A kedvezményes vásárlással kapcsolatban a https://hazaiszen.hu/, illetve a https://mkk.org.hu/ linkeken található további információ. Vásárlási szándék esetén a tagsági igazolás kiállítása iránti kérelmeket az mkk@me.gov.hu e-mail címre várja az MKK.