Meghívó

Kizárólag elektronikus úton továbbítva!

 

Magyar Kormánytisztviselői Kar

Országos Küldöttgyűlésének tagjai részére

Tárgy: Meghívó az Országos Küldöttgyűlés ülésére

 

Tisztelt Küldött!

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (a továbbiakban: MKK) Országos Elnöksége 23/2022. (XI.28.) MKK O.Eln. határozatával az Alapszabály VI.3.1. pontja alapján döntött az Országos Küldöttgyűlés ülésének összehívásáról.

Az MKK Országos Küldöttgyűlése 2022. évi ülésére ezúton tisztelettel meghívom.

Az Országos Küldöttgyűlés ülésének

  • időpontja: 2022. december 16. 13.30 óra
  • helyszíne: Budapest Főváros Közgyűlésének Díszterme

(1054 Budapest, Váci utca 62-64. II.em.)

Az Országos Elnökség az ülés napirendjére az alábbi javaslatot tette:

  1. A Magyar Kormánytisztviselői Kar 2023. évi költségvetésének az elfogadása
  2. Egyebek (az elmúlt öt éves munkáról összefoglaló tájékoztató)

Az első napirendi pont vonatkozásában mellékelten megküldöm a vonatkozó előterjesztéseket. A 2023. évi költségvetési tervezetet a megküldött adatokkal mind a Felügyelőbizottság, mind pedig az Országos Elnökség határozatával elfogadta, és javasolta annak Országos Küldöttgyűlés elé terjesztését.

Az Alapszabály V.15. pontja alapján az Országos Küldöttgyűlés akkor határozatképes, ha a küldöttgyűlési tagok több mint fele jelen van. Amennyiben az Országos Küldöttgyűlés határozatképtelen vagy az utolsó napirendi pont lezárása előtt határozatképtelenné válik, akkor az Alapszabály V.16. pontjának megfelelően a megismételt küldöttgyűlés a határozatképtelenség megállapítását követő 10 perces szünetet követően, változatlan napirenddel kerül megtartásra az ülés eredeti helyszínén. Az így ismételten összehívott Országos Küldöttgyűlés határozatképes (megismételt küldöttgyűlés), ha az összes küldöttgyűlési tag több mint egynegyede jelen van.

Tájékoztatom, hogy az ülés helyszíne gépjárművel nem megközelíthető, az a közeli parkolóból pár perces sétával elérhető.

Egészségvédelmi szempontokra tekintettel lehetőség lesz maszk, illetőleg kézfertőtlenítő használatára a rendezvény ideje alatt - ezek biztosításáról a regisztráció helyszínén gondoskodunk.

A küldöttgyűlési ülést megelőzően, 10:00 órai kezdettel kerül sor a Magyar Kormánytisztviselői Kar által alapított díjak („A Köz Szolgálatáért” díj, „Közszolgálati Életútért Emlékérem” díj,  „Közszolgálati Életútért Emlékérem” posztumusz díj), valamint köztestületünk által kiírt pályázatok díjainak ünnepi díjátadó rendezvényére, melyre ugyancsak tisztelettel meghívom.  A délelőtti ünnepség díszvendége dr. Navracsics Tibor miniszter úr lesz, akitől a díjazottak az elismerést személyesen vehetik át.

A mögöttünk álló öt éves ciklus lezárásaként egy apró ajándékkal szeretnék kedveskedni a Tisztelt Küldötteknek: reményeim szerint a rendezvényen lehetőségem lesz személyesen átadni a köztestületünk fennállásának 10. évfordulója alkalmából megjelentett Jubileumi kiadványunkat, megköszönve az Országos Küldöttgyűlés – mint az MKK legfőbb döntéshozó és képviseleti szerve – tagjaként végzett áldozatos munkát.

Mellékelten megküldöm a rendezvény programtervét.

Kérem, hogy részvételi szándékáról legkésőbb 2022. december 8. (csütörtök) 16:00 óráig az mkk@me.gov.hu és a laszlo.karoly.mayer@me.gov.hu e-mail címeken szíveskedjen tájékoztatni.

Az Országos Küldöttgyűlés ülésén történő részvételére feltétlenül számítok!

 

Üdvözlettel:

 

Palich Etelka

elnök