Közszolgálati humán szervező szakirányú továbbképzés a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen

A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Közigazgatási Továbbképzési Intézete humán szervező szakirányú továbbképzési szakot indít.

A képzés célja a közszolgálati szervezetek humánerőforrás gazdálkodási tevékenységének fejlesztése olyan szakemberek képzésével, akik mind elméletben, mind gyakorlatban felkészültek a szervezeti HR funkciók tervezésére, kialakítására és működtetésére.

A felvétel feltétele:

A képzésben alapképzésben vagy mesterképzésben szerzett oklevéllel rendelkezők vehetnek részt. A jelentkezők kiválasztásáról a végzettségen kívül, motivációt vizsgáló strukturált felvételi elbeszélgetésen való részvételt követően dönt az egyetem. A felvételi elbeszélgetést megelőzően a jelentkezőnek meg kell küldenie a közszolgálati önéletrajz sablonban elkészített önéletrajzát és a szakirányú továbbképzési szakra történő jelentkezésével kapcsolatos motivációs levelét.

A szakkal kapcsolatos további, részletes információ és a jelentkezéssel kapcsolatos tudnivalók a Közigazgatási Továbbképzési Intézet honlapján, az alábbi linkre kattintva található:

https://kti.uni-nke.hu/szakiranyu-tovabbkepzesek/szakiranyu-tovabbkepzesi-szakok/kozszolgalati-human-szervezo/kepzesi-dokumentumok

A jelentkezési határidő: 2020. december 10. 23:59-ig.

A szakirányú továbbképzési szakra történő jelentkezését – a regisztrációt követen – az alábbi felületen nyújthatja be:

https://probono.uni-nke.hu/szakirany-jelentkezes

 

Országos Iroda