Az MKK területi elnökeinek munkaértekezlete

Az MKK elnöke meghívására az MKK területi elnökei 2020. június 25-én munkamegbeszélést tartottak.

A megbeszélésen, az MKK-t érintő aktuális kérdések tárgyalásán túl a területi elnökségek által szervezett programok áttekintésére került sor. A 2020. év elején tervezett szakmai programok megvalósítása a koronavírus járvány miatt csak részben lehetséges, különös tekintettel az indokolt védekezéssel összefüggő intézkedésekre. A jelenlegi helyzetnek leginkább megfelelő szabadtéri, elsősorban szabadiős célokat szolgáló rendezvények felelnek meg, de lehetőség szerint a tisztviselői szakmai munka támogatására alkalmas programok szervezését is célul kell kitűzni.

A területi elnökök egyeztettek a tervezett MKK Facebook oldallal kapcsolatos feladatokban is. A Facebook oldalon az általános tájékoztatás mellett a területi hírek megjelentetése is fontos küldetése az MKK-nak.

A területi elnöki értekezlet javaslatot tett az Országos Elnökségnek újabb pályázat kiírására, több, az MKK működését érintő Szabályzat módosítására, azok előterjesztésére valamint az MKK együttműködési és tagsági kedvezményeket biztosító hálózatának kiterjesztésére.

Országos Iroda