Konferenciasorozat hivatásetikáról, integritásról és antikorrupcióról

A Magyar Kormánytisztviselői Kar a Nemzeti Védelmi Szolgálat támogatásával 2016 novembere és 2017 márciusa között hivatásetika, integritás és antikorrupció témában konferenciasorozatot tartott elsősorban az országos és területi etikai bizottságok tagjai, integritás tanácsadók, államigazgatási szervek és kormányhivatalok humánpolitikai feladatokat ellátó munkatársai, belső ellenőrei, valamint járási hivatalvezetők részére. A négyszer kétnapos konferenciának két esetben Budapest, egy-egy esetben pedig Székesfehérvár és Miskolc adott otthont. A konferencia előadói  között köszönthettük a Nemzeti Közszolgálati Egyetem, a Nemzeti Védelmi Szolgálat, a Kormánytisztviselői Döntőbizottság és az MKK képviselőit.

A rendezvények első napjának délelőttjein meghallgatott előadásokat követően, a résztvevők délután kiscsoportokban vitathatták meg a plenáris előadásokon elhangzottakat, mely lehetőséget adott az interaktív tapasztalatcserére.

Ezúton is köszönjük a foglalkoztatók szíves hozzájárulását, és a kollégák részvételét a konferenciákon.

A konferencián elhangzott előadások diasorai: dr. Jávor András előadása, dr. Dargay Eszter előadása, dr. Csóka Gabriella előadása, Molnárné dr. Mohai Katalin előadása, Lóczy Péter előadása, Princzkel Jozef előadás

Budapest, 2017. március 08.