Bevezető gondolatok..

A kormánytisztviselő jellemzően egész nap az irodában ül. Koncentráltan dolgozik, jól körülírt feladata van, melyet határidőre kell teljesítenie. Csapatmunkás, munkája függ a többiek teljesítményétől is. Alapvető elvárás a felkészültség, a jogszabályok követése és betartása, betartatása. Mind intenzív szellemi tevékenység. Ugyanakkor családja van, baráti köre, akár kapcsolata, akikkel kapcsolatban felelőssége van, melyet sokszor a feladatok halmozódása és egyéb munkahelyi okok miatt úgy érzi, nem tud teljesíteni. Az eredmény: stressz! Annak minden lelki és igen korán biológiai következményével.

Az Egészségsarok ezen kíván segíteni. Problémákat, jellemző gondokat nevezünk meg és segítünk azok megoldásában. Várjuk saját gondolataikat, problémáikat névtelenül és szakképzett munkatársaink megpróbálnak feleletet adni rájuk. Ne hagyjuk, hogy kiégjünk, hogy lelki gondjaink tönkretegyék magánéletünket, munkahelyi karrierünket, és akár az egészségünk is rámenjen! Van megoldás!

Először táplálkozási szokásainkat vesszük számba. Olyan megoldásokat javasolunk, mely csökkenti a feszültséget bennünk, egészségünket karban tartja és feltölt minket energiával. Tél van, kevesebbet tartózkodunk a szabadban, kevesebbet mozgunk és nagyon sokan egészségtelenül táplálkozunk.

Ígérjük, két hónap múlva, ha követik tanácsainkat, mások számára is példaképek lesznek a munkahelyen, a családban és a baráti körben, mert látványosan javulhat közérzetük, munkakedvük, teljesítményük!

Irány az anti-stressz étrend!

Április 2-ától mozogjunk együtt Monspart Saroltával!