Textilmaszk az ügyfélfogadásban dolgozó MKK tagoknak

A 2020. évet alapvetően meghatározta a koronavírus megjelenése, a járvány elleni védekezés erősítése. A korlátozó intézkedések betartása, az eredményes védekezés elősegítése érdekében az MKK esetében is az előre tervezett rendezvények és programok törlésére, módosítására volt szükség. Figyelemmel arra, hogy a járvány elleni védekezés közös érdekünk, ezért az Országos Elnökség a programok átszervezése miatt felszabaduló maradvány összeg terhére a járvány elleni védekezést elősegítő eszközök megvásárlásáról döntött az MKK tagsága részére.

A védőfelszerelések beszerzése 2021. évben is folytatódik, természetesen a járványhelyzet javulásával reméljük, hogy lehetőség lesz a korábban tervezett szakmai, családi, kulturális és sport programok megrendezésére is.

2020. és 2021. évben az ügyfélforgalomban dolgozó, így a járványveszélynek leginkább kitett MKK tagok részére egyedi dizájn elemekkel készített textilmaszkot biztosított, valamint a források rendelkezésre állása esetén természetesen további maszkokat biztosít.

A textilmaszkok kormányhivatalok járási és kerületi hivatalai kormányablak ügyintézőihez, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal, valamint a Magyar Államkincstár ügyfélszolgálati munkatársaihoz való eljuttatásban köszönjük dr. Sors László Nemzeti Adó- és Vámhivatalt vezető államtitkár úr, Bugár Csaba úr, a Magyar Államkincstár elnöke, dr. Domokos Péter úr, a Miniszterelnökség miniszteri biztosa, dr. Sára Botond és dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott urak segítségét.

 

Országos Iroda