„Az e-közigazgatás jelene és jövője” – szakmai nap Debrecenben

A Magyar Kormánytisztviselői Kar Hajdú-Bihar Megyei Területi Elnöksége 2019. november 22-én a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságán szakmai délutánt szervezett tagjai részére „Az e-közigazgatás jelene és jövője” címmel. 

Az összejövetelt dr. Márton Sándor területi elnök nyitotta meg. Az előadások sorát dr. Bobonka Miklós Kornél területi alelnök és dr. Szalóki István adóügyi kiemelt referens, a NAV Központi Irányítás Adóügyi Főosztály munkatársa kezdte, e-közigazgatás, valamint az elektronikus kapcsolattartás az elektronikus ügyintézés témaköreiben. Dr. Juhász József ellenőrzési főreferens, a NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársa az Online Számla aktualitásairól beszélt. Dr. Kuglerné dr. Kurcsinka Ilona a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási Főosztálya vezetője az e-ügyintézés társadalombiztosítás területén bekövetkezett térnyerésről tartott prezentációt.

A jó hangulatú és sikeres szakmai délután nemcsak az MKK területi feladatainak ellátása szempontjából kiemelten fontos, hanem azért is, mert a kötetlenebb jellegű találkozók közelebb hozzák a munkatársakat, hatékonyabbá téve ezáltal a közigazgatás működését és a köz szolgálatát. 

Országos Iroda