Csapatépítés földön, vízen…

Jó hangulatban telt családi napunk, a Maty–éren.

 

A családtagokkal együtt az 500 főt is meghaladta azon kormánytisztviselők száma, akik eljöttek a szeptember 28-i, szombati, Csapatépítő családi napra. A helyszín maga is kiválóan alkalmas a szabadidő tartalmas eltöltésére, de az MKK jóvoltából odatelepített attrakciók kicsik és nagyok számára egyaránt hozzájárultak a közös élmények gyűjtéséhez.

 

A Magyar Kormánytisztviselői Kar Országos Elnöksége idén is lehetőséget teremtett a rendezvény megszervezésére, amely a kar ott dolgozó tagjainak közösségépítését szolgálja. Idén kiváló helyszínnek bizonyult a nemrégiben minden szegletében megújult, Szegedi Olimpiai Központ Maty–éri evezős pályája. A rendezvényt dr. Mikecz Péter főigazgató és dr. Mezey Róbert, az MKK területi elnöke nyitotta meg. A megnyitó után bemelegítő mozgás következett, Görbe Sándor maratonfutó munkatársunk vezetésével.

 

A sárkányhajózás és a katamaránozás kipróbálásán kívül a futásra, sétára a nap folytatásában is sokan vállalkoztak. A helyszín adottságaira épülő, illetve az erre az alkalomra kitalált aktivitásoknak köszönhetően —ugrálóvár, buborékfoci, Mesekert, ergometerek, kézműves foglalkozás, az egészségvédő munkatársak életmód-tanácsadása — igazán mozgalmas időtöltésnek voltak részesei azok, akik vállalkoztak rá, hogy egy napot a munkahelyen kívül is a kollégáik és családtagjaik társaságában legyenek.

 

Nap közben főttek a bográcsosok, sűrűn fordultak a vízi járművek, nagy népszerűségnek örvendtek a gyerekek körében a nekik szánt programok. A rendezvény elérte a célját, kötetlen hangulatban tölthette szabadidejét félezer Csongrád megyei kormánytisztviselő.

 

A rendezvényről készült további képek itt, itt, itt és itt tekinthetők meg

 

 

Országos Iroda