NAV Egészségnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatósága a Magyar Kormánytisztviselő Kar Területi Elnökségével együttműködve 2019. évben is megszervezte a kormánytisztviselők és családtagjaik részére az „Adózz az egészségedért” című programját.

 

A rendezvény egyik célja az adóhatóságokba vetett társadalmi közbizalom szilárdítása, valamint a megyében tevékenykedő szakmai kamarák, érdekképviseletek és az adóhatóság közötti partneri kapcsolat erősítése volt. Ezen túl az adóhatóság munkatársai részére ez a nap a kikapcsolódásról és a mozgásról is szólt, amely a rekreációt és a közösségépítést is szolgálta. Összesen mintegy kilencszáz résztvevő hódolt a mozgás örömének ezen a napon.

 

A kormánytisztviselők mellett Nyíregyháza Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala köztisztviselői is részt vettek a rendezvényen.

 

Az Egészségnapon számos versenyszámban – sárkányhajózás, röplabda, élő csocsó - mérhették össze tudásukat a kollégák. A kevésbé sportos kormánytisztviselők a főzés örömeiből vették ki részüket.

 

Az Egészségnapot megtisztelte jelenlétével Dr. Kazsuk Attila, a NAV Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Adó- és Vámigazgatóságának igazgatója és Dr. Kovács Ferenc Nyíregyháza Megyei Jogú Város polgármestere is.

 

Ezúton is köszönjük Igazgató úr és Polgármester úr támogatását.

 

 

Országos Iroda