Két koncert, két élmény egy este

Szép nyári este mi lenne jobb egy szabadtéren eltöltött esténél? Egy, esetleg két szabadtéri koncert? A gondolat megszületett és a gondolatot tett követte.

 

A Magyar Kormánytisztviselői Kar Heves Megyei Területi Elnökségének szervezésében az Agria Nyári Játékokkal közreműködve egy színvonalas zenei élményben részesülhettek azon kormánytisztviselők és hozzátartozóik, akik részt vettek a 2019.07.10-én megtartott koncerten. Az estnek a festői szépségű Egyetem épületének belső udvara adott helyet, amelynek akusztikája tovább fokozta az előadók által nyújtott felejthetetlen pillanatokat.

Az előzenekar a Füred Dixieland Band, Balatonfüred város hivatalos zenekara volt. A zenekar az MKK által jutott el először Eger közönségéhez. A zenekar 2017-ben alakult az autentikus dixieland-swing hagyományait követve, amely egy zenei időutazás formájában mutatja be a 20-as, 30-as, 40-es évek Amerikájának korhű irányzatát, olyan kiválóságok, mint Louis Armstrong, Benny Goodman, Glenn Miller, Ella Fitzgerald, Lionel Hampton legismertebb dalain keresztül.

 

Az este fő produkciója Charlie volt. Ismerős arc, ismerős dalok. A sztár a tőle megszokott fergeteges hangulatot nyújtotta, színvonalas repertoárral.

 

 

Országos Iroda