Kormányhivatali Sportnap Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal hagyományaihoz híven 2019. évben is megszervezte a Kormányhivatali Sportnapot. A Magyar Kormánytisztviselői Kar Területi Elnöksége ebben az évben is kivette a részét a szervező munkából, valamint az MKK anyagi hozzájárulással is támogatta a rendezvény sikeres lebonyolítását. 2019. június 21-én Baktalórántházán találkozhattak a sportolni vágyó kormánytisztviselők, akik a mozgás mellett színes kiegészítő programokon is részt vehettek. Közel nyolcszázan MKK-tag vett részt a rendezvényen.

 

Az eseményt megtisztelte jelenlétével Dr. Szabó Tünde az Emberi Erőforrások Minisztériuma sportért felelős államtitkára, Biczi Orsolya a Miniszterelnökség miniszteri biztosa, Kovács Sándor és Dr. Simon Miklós országgyűlési képviselő urak, Nagy Lajos Baktalórántháza város polgármestere, továbbá a baktalórántházai járás polgármesterei és a társszervek vezetői.

 

A Sportnapon számos versenyszámban – labdarúgás, röplabda, tenisz, úszás, 400 m-es síkfutás, csocsó, asztalitenisz, íjászat, sorverseny, traktorhúzó verseny – mérhették össze erejüket a kollégák. Alternatív programként főzőversenyre is sor került. A versenyszámokon kívül számos kiegészítő program várta a tisztviselőket, többek között a Rendőrség, a NAV és a Katasztrófavédelem bemutatói.

 

Ebben az évben is egy jó hangulatú, valódi közösségépítő rendezvényen vehettek részt a kollégák, akik igazi élményekkel gazdagodva térhettek vissza a közszolgálatot jellemző, kihívásokkal teli hétköznapokba.

 

A rendezvényről készült képek itt, itt, itt, itt, itt és itt tekinthetők meg.

 

 

Országos Iroda