Családi-és sportnap Jász-Nagykun-Szolnok megyében

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal második alkalommal szervezte meg Családi- és Sportnapját. A rendezvényhez csatlakozott a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Területi Elnöksége is, ezzel nemcsak a Kormányhivatal munkatársai, hanem a Kar valamennyi megyei  tagja részére lehetőséget biztosítva tartalmas kikapcsolódásra.

A rendezvénynek a NEFAG Zrt.  Széchenyi Parkerdő és Erdei Játszótér adott otthont. A helyszín megközelíthető volt autóval, biciklivel, tömegközlekedéssel vagy gyalogosan. Az autóval és a tömegközlekedéssel érkezőket 15 percenként közlekedő kisvonatot szállította a helyszínre.    

A délelőtti és a délutáni turnusban két gyalogtúra indult túravezetővel. A délelőtti rövidebb (2,5 km), a délutáni hosszabb (4 km) volt. A rendezvény ideje alatt a vadasparkban megtekinthették a résztvevők Magyarország legjellemzőbb házi és vadfajait, vadasparki látványetetésre és kisállat simogatásra is volt lehetőség.

Délelőtt 11.00-tól a Királykisasszony jegyei című mesejáték szórakoztatta a gyerekeket. A kisebbek számára volt még arcfestés, csillámtetoválás, lufi hajtogatás, kézműves foglalkozás. A nagyobbakat óriás biliárd, rendőrautó bemutató, KRESZ teszt, interaktív számítógépes játék LED falon, részeg szemüveg és ügyességi feladatok várták. 14.00-tól pedig a Madarak házibuli zenekar szórakoztatta a megebédelt résztvevőket.

 

Köszönjük a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal együttműködését, és az MKK Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Elnöksége közreműködését, munkáját!

Országos Iroda