Az MKK Heves Megyei Területi Elnöksége

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tóth Teofil (területi elnök): A NAV Heves Megyei Adó- és Vámigazgatósága EKAER Ellenőrzési Osztályának vezetője vagyok. 2004-ben végeztem a Miskolci Egyetem Gazdaságtudományi Karán okleveles közgazdászként. Első munkahelyem a Hajdúsági Gabonaipari Zrt-nél volt. 2005-től állok a közigazgatás szolgálatában, ahol először adóellenőrként, majd 2010-től vezetőként láttam el feladataimat. A sport mindig is meghatározó része volt életemnek. 12 éven át tollaslabdáztam versenyszerűen, többszörös magyar bajnok vagyok. Legnagyobb eredményem az Ifjúsági Európa Bajnokságon elért 2. helyezés volt. Több éven át vettem részt a Budapest-Bécs Maraton előversenyeként jelzett Szarvasűzők futóverseny szervezésében. Családi állapotomat tekintve nős vagyok, egy 4 éves kislány boldog és büszke édesapja. Másodszor választottak a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Heves Megyei területi elnökének.

Nyitrai Beáta (területi alelnök): 1981-ben, Egerben születtem. Tanulmányaimat szülővárosomban folytattam a Gárdonyi Géza Ciszterci Gimnáziumban, majd az Eszterházy Károly Főiskolán (most Eszterházy Károly Egyetem) Neveléstudományi Karon tanítói diplomát szereztem médiapedagógia szakon. Második diplomámat, ami fogyasztóvédelmi ellenőr, szintén a helyi felsőoktatási intézmény kereten belül szereztem. Nyolc éve dolgozom a közigazgatásban fogyasztóvédelmi szakügyintézőként. A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar Heves Megyei Területi Elnökségének első ízben vagyok tagja.

Dr. Bekecs Andrea (területi etikai bizottság elnöke): A Gyöngyösi Járási Hivatal hivatalvezetője vagyok. 1993-ban végeztem az Államigazgatási Főiskolán igazgatásszervezőként, 1998-tól az állam és jogtudományok doktora vagyok. Első munkahelyem a Heves Megyei Munkaügyi Központ Gyöngyösi Kirendeltségén volt. 1995-ben neveztek ki a Mátraszentimrei Polgármesteri Hivatalba jegyzőnek, 2010-től címzetes főjegyzőként láttam el feladatomat. A Felső-Mátrához tartozó település jegyzőjeként a járási hivatal működésének megkezdéséig, közel 20 évig dolgoztam. Tagja voltam a Magyar Közigazgatási Karnak, a Jegyzők Országos Szövetségének, jelenleg a Magyar Kormánytisztviselői Kar Heves Megyei Etikai Bizottságának elnöke, azt megelőzően 2013 óta az Etikai Bizottság tagja voltam. Az Országos Közigazgatási Vizsgabizottságba még a Magyar Faluszövetség delegált, ahol azóta is aktívan kivettem részem a közigazgatási alap- és szakvizsgák vizsgabizottságainak munkájából. Családi állapotom férjezett, egy 12 éves fiú boldog és büszke édesanyja vagyok.

Országos Iroda