Az MKK képviselete a Fővárosban

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dr. Juhász Judit (területi elnök): 1969-ban születtem Csengeren. 1988-ban a mátészalkai Esze Tamás Gimnáziumban érettségiztem, majd 1991-ben közegészségügyi és járványügyi felügyelői diplomát szereztem az Egészségügyi Főiskola budapesti karán. Pályámat a Hajdú Bihar Megyei ÁNTSZ-ben kezdtem Debrecenben, majd ezt követően az Államigazgatási Főiskola elvégzése mellett Budapesten, a XIII. kerületi Polgármesteri Hivatalban dolgoztam. Jogászként 2001-ben a Pécsi Tudományegyetemen diplomáztam. A Nemzeti Adó-és Vámhivatalnál 2008 óta dolgozom. Több szakterületen is tevékenykedtem, kezdetben felszámolási, végrehajtási, majd törvényességi felügyeleti területen, jelenleg jogtanácsosként humánpolitikai területen dolgozom. Munkám mellett a munkahelyi sportélet szabadidősport és az egészségmegőrzés fellendítése is a kedves elfoglaltságaim közé tartozik. 2004. óta élek Budapesten, három csodálatos fiúgyermekem van. Második ciklusban vagyok az MKK Országos Közgyűlésének tagja, 2017-ben választottak meg a Fővárosi Közgyűlés területi elnökének.

dr. Gáspár László (területi alelnök): 1972-ben születtem Kecskeméten. 1991-ben érettségiztem a kecskeméti Katona József Gimnáziumban. 1995-től dolgozom a közigazgatásban különböző pozíciókban, jelenleg hatósági főosztályvezető vagyok Budapest Főváros Kormányhivatala XIII. Kerületi Hivatalában.  A munka mellett végeztem el az Államigazgatási Főiskolát és szereztem igazgatás-szervezői végzettséget. Később az ELTE jogi karán jogászként diplomáztam, majd 2018-ban pedig az NKE-n kormányzati szakember oklevelet szereztem. A ranglétra alsó fokáról indulva fokozatosan jutottam el a jelenlegi pozíciómhoz. Első alkalommal vagyok az MKK fővárosi területi szervezetének a tagja.

dr. Órai Győző Zoltán (területi etikai bizottság elnöke): Tapolcán születtem 1973-ban. A gimnázium elvégzését követően a Rendőrtiszti Főiskolán szereztem diplomát bűnügyi szakterületen 1995-ben, majd a Pázmány Péter Katolikus Egyetem jogi karán jogász képesítést 2001-ben. 1995-2003 között a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságon dolgoztam nyomozói és vizsgálói beosztásokban. 2003-2008 között a Dr. Horváth Ügyvédi Irodában ügyvédjelöltként, majd a szakvizsgát követően ügyvédként dolgoztam. 2008-tól a Magyar Államkincstárban tevékenykedek jogtanácsosként, 2010-től osztályvezetői beosztásban. Bízom benne, hogy az eddig megszerzett szakmai tudásommal és tapasztalatommal méltó leszek a megszavazott bizalomra.

dr. Halmai-Kuron Gabriella (területi etikai bizottság tagja): 1976-ban születtem Kazincbarcikán és a középiskolai tanulmányaimat is itt végeztem. Érettségi után először az Eszterházy Károly Jászberényi Campusán, majd a Sapientia Szerzetesi és Hittudományi Főiskolán szereztem diplomát. 2008-ban a Miskolci Egyetem Állam és Jogtudományi Karán jogászként végeztem, majd 2009-ben a Pécsi Tudományegyetemen munkajogi szakjogász végzettséget szereztem. 14 éve dolgozom a közigazgatásban, humánpolitikai, szociális, munkajogi, és hatósági szakterületeken szereztem gyakorlati tapasztalatokat. 2013 óta hatósági osztályvezetőként dolgozom a Budapest Főváros Kormányhivatala XIV. Kerületi Hivatalánál. 2018-ban első alkalommal ért az a megtiszteltetés, hogy a Fővárosi Területi Etikai Bizottság tagjává választottak.

dr. Csepregi Tibor (területi etikai bizottság tagja): Gödöllőn születtem 1959-ben. A Gödöllői Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaságtudományi Karán 1984-ben szereztem okleveles agrármérnöki képesítést. A diploma megszerzése után 18 évig oktatóként dolgoztam az egyetem Munkatani Intézetében. 2004-2011 között a Mezőgazdasági és Vidékfejlesztési Hivatal állományában, vezető beosztásban agrár és vidékfejlesztési támogatások engedélyezése volt a feladatom. Ezt követően a Pest Megyei Kormányhivatal Növény és talajvédelmi Igazgatóságán folytattam szakmai pályafutásom. 2012-ben járási biztosként négy pest-megyei járás szervezésében ténykedtem. Budapest Főváros Kormányhivatalában 2013 márciusában kaptam kinevezést a XIV. Kerületi Hivatal hivatalvezető-helyettesi feladataira, ahol jelenleg is dolgozom. A Nemzeti Közszolgálati Egyetemen 2018-ben szereztem integritás tanácsadó szakképesítést.

Nagy Gabriella Tünde (területi etikai bizottság tagja): 1968-ban Baján születtem. Budapesten élek, három fiatal felnőtt gyermekem és egy 10 hónapos unokám van. 1986-ban érettségiztem a Semmelweis Ignác Egészségügyi Szakközépiskolában. Az Apor Vilmos Katolikus Főiskolán 2003-ban szereztem diplomát, szociálpedagógus szakon. 1998. óta dolgozom a közigazgatásban, jelenleg a BFKH XII. Kerületi Hivatalában gyámügyi szakügyintézőként. Első alkalommal vagyok tagja az MKK Fővárosi Etikai Bizottságának, bízom benne, hogy eddigi tapasztalataimmal és javaslataimmal segíthetem a szervezet munkáját.

Árvainé Honti Ágnes (területi etikai bizottság tagja): 1971-ben születtem Budapesten. 1990-ben érettségiztem a Kossuth Zsuzsa Egészségügyi Szakközépiskolában, majd egy kórházban helyezkedtem el ápolóként. A Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai Karán 2002-ben diplomás ápolói, 2008-ban egészségügyi szakmenedzseri diplomát szereztem. A közigazgatásban 2008 óta tevékenykedem. Kezdetben az egészségügyi szolgáltatások megfelelőségét vizsgáltam, majd az ápolók munkájára fokuszálva végeztem szakfelügyeleti tevékenységet. 2018 március óta Budapest Főváros Kormányhivatala Népegészségügyi Főosztályán belül vezetem a fővárosi és megyei ápolási szakfelügyelők munkáját.  Első alkalommal vehetek részt a Fővárosi Területi Etikai Bizottság munkájában, ahol remélem, javaslataimmal, tapasztalataimmal segíthetem a szervezet tevékenységét.

Országos Iroda