MKK Családi Nap Debrecenben

A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar (MKK) 2018. szeptember 22-én Debrecenben a Nagyerdőhöz közeli Oláh Gábor utcai Sportcentrumban tartotta területi családi napját, amelyet a Hajdú-Bihar megyében kormánytisztviselőket, állami tisztviselőket foglalkoztató közigazgatási szervek kormánytisztviselői és hozzátartozói részére szervezett.

Az egyedülálló környezet mellett a jól előkészített szervezés is hozzájárult, hogy hatalmas érdeklődés mellett – közel 400 fő regisztrációjával - zajlott le a rendezvény.

Az eseményen elsősorban a sporté volt a főszerep, ugyanis a jelenlévők teke- és teniszversenyen vehettek részt, illetve focizhattak, streetballozhattak és kosárlabdázhattak is.

A gyermekek körében nagy sikert aratott a kézműves stand, az arcfestés, és a csillámtetoválást is sokan kipróbálták.

Az Együtt az Állatokért Állatvédő Közhasznú Egyesület standjánál állatsimogatásra, kutyasétáltatásra volt lehetőség.

A NAV Hajdú-Bihar Megyei Adó- és Vámigazgatóságának munkatársai felderítéseket illusztráltak cigaretta és kábítószer keresőkutyák segítségével. A bemutató két főszereplője Gitta és Rudi volt, akiknek rengeteg „nagy fogás” köszönhető. Ezen kívül a jelenlévők megtekinthették, hogy milyen járművekkel dolgoznak a pénzügyőrök.

 

 

 

 

 

 

2018 a Családok Éve, ezért a programok között az ismeretbővítés és kikapcsolódás mellett kiemelt szerepet kapott a közigazgatásban dolgozók családösszetartó egységének támogatása, az egészségmegőrzés, a prevenció és a sportos életmódra nevelés, valamint a gyermekeknek szóló programok.

Köszönjük az MKK Hajdú-Bihar Megyei Területi Elnöksége közreműködését, munkáját!

Országos Iroda