Az MKK Borsod-Abaúj-Zemplén megyei területi képviselete

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bene-Czeglédi Natália (területi elnök): 1979-ben születtem Győrben, jelenleg Szikszón élek a férjemmel. Az Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Karán szereztem tanító-művelődésszervező diplomát, 2001-ben. 2017. decemberében vettem át a Budapesti Műszaki Egyetem Gazdaság-és Társadalomtudományi Karán a Közoktatási vezető oklevelemet. 2018. februárjában kormányzati tanulmányok szakember végzettséget szereztem a Nemzeti Közszolgálati Egyetemen. 2013. január 1. napjától a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Szikszói Járási Hivatalában dolgozom vezető beosztásban.

Bubán Márton (területi alelnök): 1976 -ben születtem a felsőbácskai Bácsalmás településen. 1998-től dolgozom a közigazgatásban, első munkahelyem a Bácsalmási Körzeti Földhivatal volt. 2003. októberétől a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Földhivatalban dolgoztam, 2016-tól informatikai osztályvezetőként. 2012. márciusától vezetem a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal informatikai szakterületét, amely mellett ellátom a Biztonsági vezető, illetve Elektronikus Információbiztonságért Felelős vezető munkaköröket is. Mérnök-informatikus főiskolai diplomával rendelkezem, részt veszek számos, a kormányzati informatikát, informatikai stratégiát információbiztonságot érintő munkacsoportban is.

dr. Péter Adél (területi etikai bizottság elnöke): A Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán végeztem, majd külkereskedelmi szakjogász diplomát és nemzetközi fuvarozó vállalkozó oklevelet is szereztem.

Több évig egyetemi oktató voltam a Miskolci Egyetem Állam-és Jogtudományi Karán. 2010 évben a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Közigazgatási Hivatal Hatósági Főosztály főosztályvezetője lettem, majd a jogutód Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályát vezettem. 2013 évben a Miskolci Járási Hivatal hivatalvezető-helyettesévé neveztek ki. Ezt követően a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Földhivatalának hivatalvezetője, majd az integrációt követően a Földhivatali Főosztályt és az Építésügyi, Oktatási, Hatósági és Törvényességi Felügyeleti Főosztályt vezettem. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Hatósági Főosztályának főosztályvezetője vagyok.

dr. Dobai Szidónia (területi etikai bizottság tagja):1978-ban születtem Miskolcon. Középfokú tanulmányaimat a Herman Ottó Gimnáziumban folytattam, majd 2001-ben jogi diplomát szereztem a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetem elvégzése után a Miskolci Körzeti Földhivatalnál kezdtem el dolgozni, ingatlan-nyilvántartási területen. 2006-ban tettem le a jogi szakvizsgát. 2011-től a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Földhivatalánál folytattam pályafutásomat másodfokú ingatlan-nyilvántartási ügyintézőként. 2017-től kezdődően rövid ideig a kormányhivatal Főigazgatói Titkárságán tevékenykedtem. Jelenleg a Jogi és Koordinációs Főosztály Jogi és Perképviseleti Osztályán dolgozom. 

dr. Sverla Tímea (területi etikai bizottság tagja): 1976-ban születtem Miskolcon. A Kilián György Gimnáziumban érettségiztem. 1997-ben helyezkedtem el a közigazgatásban. 2007-ben jogi diplomát szereztem a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán. Az egyetem elvégzése után a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Egészségbiztosítási Pénztár Jogi és Megtérítési Osztályán kezdtem el dolgozni. 2013-ban az Országos Egészségbiztosítási Pénztár Finanszírozási és Ártámogatási Osztályán rövid betekintést nyertem az alap- és szakellátási feladatokba. 2015. áprilisától a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási Főosztály folytattam pályafutásomat jogi szakügyintézői munkakörben. Első ízben vagyok a Területi Etikai Bizottság tagja.

Szemkó Barbara (területi etikai bizottság tagja):1973-ban születtem Miskolcon, jelenleg Forrón élek férjemmel és két fiammal. A Budapesti Corvinus Egyetem állam- és jogtudományi karán szereztem igazgatásszervező oklevelet. Az idén abszolváltam a Miskolci Egyetem Állam- és Jogtudományi Karán jogász szakon. 2013-tól a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Encsi Járási Hivatala hivatalvezető-helyetteseként egyben a Hatósági, Gyámügyi és Igazságügyi Osztályt is vezetem. Ezt megelőzően körjegyzőségégen és közjegyzőnél dolgoztam.

Tóthné Bertók Ágnes (területi etikai bizottság tagja): 1982-ben végeztem az Államigazgatási Főiskolán. 36 éve a gyámügyi igazgatás területén dolgozom. Kazincbarcikán, majd a Miskolci Polgármesteri Hivatal Igazgatási Osztályán gyámügyi csoportvezetőként dolgoztam. Jelenleg a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Kormányhivatal Miskolci Járási Hivatal Hatósági Főosztály Gyámügyi és Igazságügyi Osztályán az osztályvezető helyettesítését is ellátó szakügyintézőként. Munkaterületem eltöltött hosszú idő alatt sok emberi és családi probléma megoldásában közreműködtem.

Országos Iroda