Nyugdíjszakmai-délután a Fővárosban

Az MKK Fővárosi Területi Elnöksége éves programterve keretében „Nyugdíjszakmai-délután” elnevezéssel előadássorozatot indított a fővárosi MKK tagok számára. A szakmai nap témája „Nyugdíjszakmai tudnivalók a nyugdíj előtt állók részére, a magyar állami nyugdíjrendszer és a nyugellátás tervezhetőségének bemutatása, továbbá a szakmai életpálya méltó lezárásában való segítségnyújtás. Az öregségi nyugdíjak, hozzátartozói ellátások rendszereinek felvázolása, azok igénylésnek bemutatása, a nyugdíjba vonulással kapcsolatos kedvezmények (például ”nők 40”, korhatárelőtti ellátások, nyugdíjnövelés) ismertetése”. Az előadások után az előadó szakemberek a résztvevőknek egyéni tanácsadást nyújtanak.

Az első alkalommal 2018. szeptember 14-én, Budapest Főváros Kormányhivatalában került lebonyolításra a szakmai tanácsadó nap. A rendezvényen több, mint kétszázan vettek részt.

A szakmai tanácsadó napok további időpontjai és helyszínei:

- 2018. október 12. 13.00 óra Magyar Államkincstár Díszterem (1054 Budapest Vadász utca 16)

- 2018. november 16. 13.00 óra Nemzeti Adó-és Vámhivatal Informatikai Intézet Rendezvényterem (1143 Budapest. Hungária krt. 112-114.

Szeretettel várunk minden kedves érdeklődőt!

Országos Iroda