VIII. Összetartás Napja Bács-Kiskun Megyében

A Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal a Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar támogatásával az idei évben szeptember 7-én rendezte meg – immáron nyolcadik alkalommal – a megye területi közigazgatásában dolgozó munkatársak közötti kapcsolat erősítését célzó Összetartás Napja elnevezésű rendezvényt. Kecskeméten a rendezvény ebben az évben új helyszínen, a Metró horgásztó területén került megrendezésre, melyen közel 900 fő vett részt. Az összejövetelen a Kormányhivatal munkatársai mellett az MKK Bács-Kiskun megyei Területi Közgyűlésének más munkáltatóknál dolgozó tagjai is jelentős számban részt vettek.

A VIII. Összetartás Napja rendezvényen a tisztviselők több sportágban kelhettek versenyre (pl.: labdarúgás, tollaslabda, asztalitenisz, pentanque, kötélhúzás). A helyezést elérő munkatársak és csapatok oklevelet és kupát vehettek át. További programként kézműves sátor, egészségügyi sátor, társasjáték sátor várta a munkatársakat, de lehetőség nyílt a Zieng Csikung, Hatha Jóga gyakorlatokon, illetve önvédelmi oktatáson való részvételre is. A Bajai Járási Hivatal munkatársai a megjelenteket Táncház programmal várta. Az MKK rendezvényhez nyújtott anyagi támogatása lehetővé tette, hogy egy nagyon ízletes és finom egytálételt is elfogyasszanak a kollégák.

A visszajelezések alapján a munkatársak körében a találkozó ebben az évben is nagy sikert aratott, amelyhez a tisztviselők jó kedve és a nagyszerű időjárás is hozzájárult.

Köszönjük a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal együttműködését, és az MKK Bács-Kiskun Megyei Területi Elnöksége közreműködését, munkáját!

Országos Iroda