PÁLYÁZATI KIÍRÁS: „Munkatükör-kép”

A Magyar Kormánytisztviselői és Állami Tisztviselői Kar (MKK) Országos Elnöksége a 44/(VI.12.) MKK O.Eln. határozat alapján „Munkatükör-kép” címmel rajz- és fotópályázatot hirdet a közigazgatás sokszínűségének bemutatása és széleskörű megismertetése érdekében.

A pályázati kiírás célja

A közszolgálati tisztviselőkről szóló 2011. évi CXCIX. törvény 29. § (6) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján az MKK pályázatot ír ki a közigazgatás példaadó hagyományainak ápolására, mellyel célja a közigazgatás hagyományainak kreatív bemutatása.

A pályázat neve

„Munkatükör-kép” rajz- és fotópályázat

A pályázat benyújtására jogosult

Pályázatot nyújthat be az MKK kormánytisztviselő és állami tisztviselő tagja.

A pályamunka részletei

A pályamunka jelenítse meg a pályázó által végzett hivatali tevékenységet és azt az elhivatottságot, amivel a pályázó a közszolgálati munkáját végzi.

A pályamű A/4 vagy A/3 méretben rajz, festmény, montázs, fotó lehet.  A pályaművet címmel és rövid szöveges ismertetővel kell ellátni. A pályamű, annak címe és a szöveges ismertető nem sértheti a kormánytisztviselőkre és állami tisztviselőkre egyébként is irányadó szakmai, jogi, etikai, adatvédelmi szabályokat.

A pályázat benyújtása

A pályaműveket az MKK Országos Iroda címére (1077 Budapest, Kéthly Anna tér 1. 6. emelet) kérjük megküldeni feltüntetve a pályázat címét („Munkatükör-kép”).

Az alkotáshoz kérjük mellékelni (vagy a pályamű hátoldalán feltüntetni) a pályázó MKK tag nevét, lakcímét, munkahelyét, e-mail címét és telefonszámát és a pályázó nyilatkozatát arról, hogy a pályaművet kizárólag ő alkotta.

Az MKK minden pályázóval a megalkotott pályaműre vonatkozóan felhasználási szerződést köt, melyben a pályázó felhasználási jogát az MKK-ra ruházza, ezzel hozzájárulva ahhoz, hogy a pályaművet az MKK ellenszolgáltatás nélkül megjelentetheti honlapján, kiadványaiban, és a továbbiakban – részben vagy egészben – is felhasználhatja.

Pályaművet nem áll módunkban visszaküldeni.

A pályázati anyag beküldése a pályázati feltételek automatikus elfogadását jelenti.

A pályázat beérkezési határideje

2018. augusztus 31. (péntek)

A pályázat elbírálása

A díjazott pályaművek kiválasztásáról, a díjak odaítéléséről az MKK Országos Elnöksége dönt.

A pályázat díjazása

  1. díj:               35.000 Ft Ajándék Erzsébet-utalvány
  2. díj:               25.000 Ft Ajándék Erzsébet-utalvány
  3.  díj:              15.000 Ft Ajándék Erzsébet-utalvány

A pályázat elbírálási határideje

2018. november 11.

A pályázat díjainak átadása

2018. december 14.

A beküldött pályaműveket a díjak átadásának helyszínén ideiglenesen, ezt követően az Országos Iroda helyiségeiben kiállítjuk. A művek megtekinthetőek lesznek az MKK honlapján.

A díjazottak megadott elérhetőségeiken kapnak tájékoztatást, valamint nevüket az MKK honlapján is megjelenítjük.

További fontos tudnivalók:

A pályázaton egy pályázó kizárólag egy pályaművel indulhat. Az érvényes pályázat feltétele a pályázati anyag megfelelő formában, a megadott határidőig történő beküldése.

A pályázat kiírója fenntartja a jogot a pályázat feltételeinek megváltoztatására. Változásokról értesíti a pályázókat.

A pályázat benyújtásával kapcsolatban további információ kérhető az MKK Országos Iroda munkatársaitól az mkk@me.gov.hu e-mail címen, valamint a 06-1/795 1278 telefonszámon.

Budapest, 2018. június 27.

Országos Iroda