MKK képzési nap a Pest Megyei Kormányhivatalban

Tisztelt Kormánytisztviselők és Állami Tisztviselők!

MKK képzés a PMKHban (20180226)A Magyar Kormánytisztviselői és Állami tisztviselői Kar 2018. február 26-án, a Pest Megyei Kormányhivatal Nyáry Pál termében megtartotta első teljes napos kormányhivatali képzését a Pest Megyei Kormányhivatal állami tisztviselői számára.

A képzési nap során elméleti és gyakorlati oktatás is folyt. A nap első felében Dr. Dargay Eszter (MKK alelnök, Belügyminisztérium főosztályvezető) szervezeti integritás, míg Dr. Szikszai Ottó (volt MKK OK tag és a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Területi Etikai bizottság tagja 2013-2017 között) etika témakörben tartottak képzéseket. Délután Palich Etelka (MKK elnök) az egységes szervezeti kultúra és az új típusú teljesítményértékelés fontosságáról, valamint Dr. Kiss Anikó (Miniszterelnökség, főosztályvezető) és Kiss Bernadett (Belügyminisztérium, főosztályvezető-helyettes) tartották meg előadásaikat az állami tisztviselők 2018. január elsejével hatályba lépett új teljesítményértékelésről szóló kormányrendeletben foglaltakról.

 

Ezúton is köszönjük Dr. Tarnai Richárd kormánymegbízott úrnak és valamennyi kormányhivatali kollégának, hogy segítségünkre voltak a rendezvény előkészítésében és sikeres megvalósításában.

Budapest, 2018. március 1.