Lezajlott az MKK Országos Közgyűlésének 2018. évi első ülése

 

Tisztelt Kormánytisztviselők és Állami Tisztviselők!

MKK Országos Közgyűlés ülése (2018.02.02.) - dr. Kovács Zoltán államtitkár és Palich Etelka az MKK elnöke2018. február 2-án, pénteken lezajlott az MKK Országos Közgyűlésének 2018 évi első ülése. Az ülésen a Miniszterelnökséget dr. Kovács Zoltán területi közigazgatásért felelős államtitkár úr képviselte, aki megnyitóbeszédében köszöntötte a Közgyűlés tagjait.

Az Országos Közgyűlés megválasztott tisztségviselői és tagjai elfogadták az Országos Elnökség 2017. évi szakmai beszámolóját, döntöttek a 2018. évi költségvetésről és jóváhagyták az MKK Alapszabályának módosítását is.

Az Országos Elnökség felhatalmazást kapott arra, hogy ez évben szakmai programok és konferenciák szervezése mellett erősítse az MKK szakmai jelenlétét a tagok mindennapjaiban, elvégezze a minden kormánytisztviselőre és állami tisztviselőre vonatkozó Hivatásetikai Kódex átfogó felülvizsgálatát és pénzügyi keretei mellett, minél szélesebb körben biztosítson továbbra is kedvezményes szolgáltatásokat, kulturális, jóléti és szociális programokat a tagoknak.

Bízom abban, hogy a fenti célkitűzéseknek eleget téve egy igazán aktív és közigazgatás-szakmailag kiemelkedő év előtt áll Köztestületünk.

Budapest, 2018. február 5.

Palich Etelka

MKK elnök