Tájékoztató a Magyar Kormánytisztviselői Kar Baranya Megyei Területi Elnöksége által szervezett 2017. évi rendezvényéről

 

Tisztelt Baranya Megyei Kormánytisztviselők és Állami Tisztviselők!

Az MKK Baranya Megyei Területi Elnöksége által szervezett területi rendezvényre 2017. szeptember 26-án (kedden) 19 órakor kerül sor a Pécsi Nemzeti Színház Kamaraszínházában, ahol zárt körű előadás keretében 204 fő kormánytisztviselő és állami tisztviselő tekintheti meg a Nyári Szabadtéri Színház programjai között nagy sikert aratott "Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban)" című vígjátékot.

A Guinness Rekordok Könyvében is szereplő francia komédia, a Boeing, Boeing (Leszállás Párizsban) Marc Camoletti vígjátéka a világon legtöbbet játszott francia színdarabja, amely nem kis dicsőség, hiszen ugye Molière is francia volt…

A klasszikus bohózati alapszituációban Bernard, a felkapott francia építész minden férfi számára irigylésre méltó életet él. Nem csak Párizs gyönyörű látképe hever a lába előtt, de a világ óriás légitársaságainak álomszép légiutas-kísérői is az ő ágyában landolnak. Berthának, a házvezetőnőnek, arra sincs ideje, hogy felmondjon, miközben kénytelen nemzetközi konyhát vinni, a menü szinte óráról-órára változik. Ráadásul váratlanul beállít vidékről a házigazda halottá nyilvánított osztálytársa, Robert (Lipics Zsolt) is, aki egyik ámulatból esve a másikba igyekszik megtalálni a helyét a hatalmas forgatagban.
Bernard boldog, korántsem hétköznapi menetrendjét azonban váratlanul felborítják a Párizs feletti kedvezőtlen légköri viszonyok.

 

Az előadáshoz jó szórakozást kívánunk!

 

Pécs, 2017. augusztus 31.

Baranya Megyei Területi Elnökség