Területi rendezvények (Somogy megye)

 

A Somogy Megyei Területi Elnökség rendezvénye:

A Magyar Kormánytisztviselői Kar a Somogy megyei állami tisztviselők és kormánytisztviselők, illetve családtagjaik, gyermekeik részére idén - családi nap keretében - ingyenes belépőjegyeket biztosít a Katica Tanya Élményközpontba, Patcára, ezzel köszönve meg a közjó érdekében végzett áldozatos munkájukat.

Katica TanyaA Katica Tanya a Zselic szívében, Kaposvártól 15 kilométerre fekvő 12 hektáros „élményparadicsom”, ahol természetközeli és hagyományos életmódot felelevenítő, aktív pihenést elősegítő szolgáltatásokkal, programokkal nyújtanak szórakozási, tanulási lehetőséget minden korosztály, de főleg a kis- és nagygyermekes családok részére. (További információk a http://katicatanya.hu weboldalon érhetők el.)

A belépőjegyek 2017. szeptember 9-én (szombaton) 10.00-től 18.00 óráig, egész napos tartózkodásra és az attrakciók, programok 95 százalékának igénybevételére jogosítanak minden további térítés nélkül. Ezen a napon az élményközpont alap kínálatát tovább színesítve középkori lovagi bemutatón történő részvételre is lehetőség nyílik, ami szintén nem jár többletköltséggel. A programra történő utazásról a résztvevőknek saját maguknak kell gondoskodni, és a Katica Tanyán az ellátás (étel, ital fogyasztás) is önköltséges.

Az anyagi lehetőségeinket figyelembe véve 400 fő ingyenes belépését tudjuk biztosítani az Élményközpontba. A megyei Elnökség döntése alapján a belépőjegyek létszámarányosan kerülnek szétosztásra Somogy megye államigazgatási szervei között, a szervek vezetőire bízva a foglalkoztatottak részére történő igény szerinti kiosztását. (Az ingyenes belépőjegyek mellé - igény esetén - a helyszínen, belépéskor további kedvezményes árú belépőjegyek vásárolhatók 1 700 forintos egységáron.)

 

Kaposvár, 2017. augusztus 24.