Megkezdődtek a papír alapú szavazások Csongrád megyében

Tisztelt Kormánytisztviselők!

A Csongrád Megyei Területi Etikai Bizottság elnökének megválasztására irányuló időközi tisztségviselő választás papír alapú szavazási időszaka megkezdődött! A szavazási időszak 2015. január 26-a munkakezdéstől 2015. január 30-a munkaidő végéig tart.

Érvényes szavazatot azok a Csongrád megyei kormánytisztviselők adhatnak le, akik az elektronikus feliratkozási időszakban (2014. november 20. és 2015. január 06. között) a névjegyzékre, elektronikus nyilatkozatuk leadásával feliratkoztak.

A választójogosultaknak az érvényes részvételhez 2 nyomtatványt kell kitölteniük, a szavazólapot és a nyilatkozatot.

A kitöltött szavazólapot zárja egy kisméretű borítékba. A lezárt kis borítékot és a kitöltött nyilatkozatnyomtatványt egy nagyobb borítékba tegye, amelyet lezár (szavazási irat) és a hivatalos munkaidőben a szavazási biztosok által a választójogosultak részére biztosított szavazóurnába dobjon be, vagy a szavazás lezárásáig postai úton juttassa el a szavazatszámláló bizottsághoz (Csongrád Megyei Kormányhivatal, 6722 Szeged, Rákóczi tér 1. Szavazatszámláló Bizottság elnöke: dr. Semperger Zsolt)  úgy, hogy az 2015. január 30-a munkaidő végéig megérkezzen.

A választójogosult kormánytisztviselők a szavazási iratokat az MKK választási moduljáról - a korábban megküldött felhasználói név és jelszó megadásával - tudják letölteni.

Kérjük, nagyon figyeljenek a szavazási iratok helyes borítékolására, hogy a leadott szavazataik érvényesek legyenek.

A szavazási iratok eléréséhez informatikai/technikai segítséget a helpdesk@mkk.org.hu e-mail címre küldött levélen keresztül tud kérni.

 

Budapest, 2015. január 26.