Csongrád megyei időközi választás

Tisztelt Csongrád megyei Kormánytisztviselő!

A megüresedett Területi Etikai Bizottság elnöki tisztségének betöltésére kiírt időközi választás 2014. november 20-án az elektronikus feliratkozás és jelöltállítási szakasszal elkezdődik. 

Az időközi választáson választójogosulttá válik minden Csongrád megyei munkavégzési hellyel rendelkező kormánytisztviselő, aki 2014. november 20-a és 2015. január 06-a között a választási névjegyzékre feliratkozik. A választási névjegyzékre való feliratkozás elektronikusan történik, a foglakoztatók által az MKK részére szolgáltatott adatok szerinti, egyedi e-mailcímek útján megküldésre kerülő azonosítókkal.

A Csongrád Megyei TEB elnöki tisztségéért kiírt időközi választáson minden olyan Csongrád megyei munkavégzési hellyel rendelkező kormánytisztviselő indulhat, akinek minimum 5 éves közigazgatási gyakorlata van, valamint nem folyik ellene hivatásetikai illetve fegyelmi eljárás.

A Csongrád megyei időközi választás megyei kapcsolattartója Szepesiné Dr. Hidvégi Julianna (Csongrád Megyei Kormányhivatal).

Amennyiben e-mail keresztül nem kapott tájékoztatást a választások menetéről, kérem jelzze ezt munkáltatója felé.

 

A Magyar Kormánytisztviselői Kar Országos Elnöksége számára kiemelten fontos a kormánytisztviselői hivatásetika, ezért kérem, hogy legyen részese annak a döntésnek, hogy Csongrád megyében ki legyen ennek a fontos tisztségnek a viselője.

Aktív részvételével segítse munkánkat.

 

Budapest, 2014. november 18.