DOSz Közigazgatás-tudományi Osztály

Tudjon meg többet a DOSz Közigazgatás-tudományi Osztályáról

Tisztelt Kormánytisztviselő!

A Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) a közigazgatásban dolgozó kormánytisztviselők tudományos előmenetelének támogatása érdekében együttműködési megállapodást kötött Doktoranduszok Országos Szövetségében működő Közigazgatás-tudományi Osztállyal (DOSz KTO).

A köztestületi formában működő DOSz osztálya közel egy éve alakult meg és az eddigi sikereknek köszönhetően mára országosan biztosítja a közigazgatás-tudományban érdekelt kutatók, doktoranduszok szakmai koordinációját, érdekeinek képviseletét.

Az együttműködés keretében mostantól minden érdeklődő kormánytisztviselő tájékoztatást kaphat az aktuális tudományos lehetőségekről, így a közigazgatás-tudományi doktori képzésről, a közigazgatási szakmai eseményekről, publikációs fórumokról, egyéb, a közigazgatás működésében és fejlesztésében kiemelt konferenciáról azonnali tájékoztatással tudunk szolgálni valamint tudományos elkötelezettségükben hatékonyan tudjuk segíteni a tisztviselőket.

A közigazgatás eredményessége a tisztviselők munkájának függvénye. A tudományos fejlesztések megvalósítása elképzelhetetlen innovatív, elkötelezett kormánytisztviselők nélkül, akik készek tenni az állami működés hatékonyságáért.

Közös célunk minden magyar kormánytisztviselő tudományos lehetőségekhez való hozzájutásának elősegítése a szakmai tudományos előmenetel biztosítása érdekében, a magyar közigazgatás-tudomány kutató-utánpótlásának bázisán.

Az MKK- DOSz KTO együttműködésének alapjai:

  • tudományos lehetőségek bemutatása, közvetítése
  • közigazgatás-tudományi doktori képzés bemutatása, folyamatos tájékoztatás
  • publikációs, kutatási, pályázati lehetőségek közvetítése
  • szakmai rendezvényekről való tájékoztatás, részvétel

A DOSz KTO várja a közigazgatás-tudomány és a közigazgatás fejlesztésének kutatásába bekapcsolódó kormánytisztviselők jelentkezését a juhasz.lilla.maria@uni-nke.hu  címen. További, részletes  információért keresse fel és látogassa folyamatosan a DOSz KTO honlapját

 

Budapest, 2014. április 15.

 

Dr. Jávor András                                                                                                                 Juhász Lilla Mária

MKK elnök                                                                                                                            DOSz KTO elnök

 

 

Archív felhívások: